Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milor 500ml Milor 500ml
Milor 500ml Milor 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milor 500ml

nga Albpastrim.shpk

600 Lekë

Fuqi e menjëhershme pastrimi neutral

·Për heqjen e mbetjeve të çimentos nga gurë gëlqerorë

·Largon vaj, graso, bloza, mbetjet e ushqimit, gëlqere dhe inkrustacionet

·Granulat e lustrimit përbëhen prej mermeri veçanërisht të butë natyror

·Miqësore me mjedisin: Nuk ka fosfateve, acide apo alkale

·Përqendrimi: përdoreni te paholluar