Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Carrara 500ml Carrara 500ml
Carrara 500ml Carrara 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Carrara 500ml

nga Albpastrim.shpk

2.530 Lekë

Mirëmbajtja e banjove prej mermeri

·Për kujdesin dhe mbrojtjen afatgjatë e të gjitha sipërfaqeve lidhur me gëlqeren, të tilla si mermeri dhe guri artificial.

·Formon një mbrojtje të qëndrueshme me shkëlqim ndaj papatërtive

·Rrit strukturën tërheqëse të materialit dhe ngjyrosjen natyrore të gurit

·Kujdes natyral me dyll ekskluziv carnauba

·Bën mirëmbajtjen e pastrimin më të lehtë

·Përqendrimi: përdoreni të paholluar