Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lavidol 1L Lavidol 1L
Lavidol 1L Lavidol 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Lavidol 1L

nga Albpastrim.shpk

1.375 Lekë

Pastrues sanitar Neutral Gloss

·Formulimi i ri i performancës së lartë - tani edhe më ekonomik

·Heq vajra të lëkurës, mbetje kozmetike, papastërtitë organike, njollat e ujit

·Pastrues sanitar sidomos për banjo mermeri dhe sipërfaqe delikate

·Formula me bllokues parandalon depozitat e papastërtive në sipërfaqe

·Rekomanduar nga Hansgrohe

·Miqësore me mjedisin, nuk përmban klor, fosfateve ose acide

·Përqendrimi: 0.125% deri ne 5% (koncentrat i holluar në ujë)

  • Vlera e PH = 6,0