Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milizid Eu 1L Milizid Eu 1L
Milizid Eu 1L Milizid Eu 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milizid Eu 1L

nga Albpastrim.shpk

836 Lekë

·Vlerësuar si Marka Eco BE ("EU Flower")

· E përshtatshme për të gjitha sipërfaqet acid-rezistente

·Fuqi ekselente për shpërbërjen e gëlqeres dhe vajit / yndyrnave

·Aromë e këndshme natyrore

·Për përdorim në të gjitha proceset e pastrimit, madje edhe pastrimin e butë me shkumë

·Përqendrimi: përdoret i paholluar ose i holluar deri në 0.5% (koncentrat i holluar në ujë)