Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milizid Cool Breeze 1L Milizid Cool Breeze 1L
Milizid Cool Breeze 1L Milizid Cool Breeze 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milizid Cool Breeze 1L

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

Me bllokues gëlqereje e papastërtish!

Pastrues sanitar dhe tretës gëlqereje

·Heq në sekonda gëlqeren, mbetjet e çimentos, ndryshkun, llum sapuni, njollat e yndyrës

·Zvogëlon kohën e punës, efektive pa ndihmë makinerie, shkëlqen pa lustrim

·Përshtatje e lartë me lëkurën dhe me materialet

·Sperkatësi special MILIZID për duar dhe me presion për pastrimin të butë me shkumë

·Përqendrimi: përdoret i paholluar ose i holluar deri në 0.25% (koncentrat i holluar në ujë)