Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milizid Sensitive 1L Milizid Sensitive 1L
Milizid Sensitive 1L Milizid Sensitive 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milizid Sensitive 1L

nga Albpastrim.shpk

880 Lekë

Pastrues sanitar dhe tretës gëlqereje

·Asnjë aromë, element ngjyrues dhe konservues

·Përshtatje e shkëlqyer me lëkurën dhe materialet

·Përshtatshme për të gjitha sipërfaqet acid-rezistente

·Mund të përdoret me të gjitha metodat e pastrimit, duke përfshirë pastrimin e butë me shkumë

·MILIZID Sensitive ka një efekt të veçantë lagieje

·Përqendrimi: përdoret i paholluar ose i holluar deri në 0.25% (koncentrat i holluar në ujë)