Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milizid Mint 1L Milizid Mint 1L
Milizid Mint 1L Milizid Mint 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milizid Mint 1L

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

Me bllokues papastërtish e gëlqereje!

Pastrues sanitar dhe tretës gëlqereje

·Heq gëlqeren, mbetjet e çimentos, ndryshkun, llum sapuni, njollat me yndyrë në sekonda

·Zvogëlon kohën e punës, efektive pa ndihmë makinerie, shkëlqen edhe pa lustrim

·Përshtatje e lartë me lëkurën dhe materialet e pastrimit

·Sperkatësi special MILIZID për duar dhe me presion për pastrimin të butë me shkumë

·Përqendrimi: përdoret i paholluar ose i holluar deri në 0.25% (koncentrat i holluar në ujë)

  • PH value <0,5