Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milizid 1L Milizid 1L
Milizid 1L Milizid 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milizid 1L

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

Me bllokues papastërtish e gëlqereje!

Pastrues sanitar dhe tretës gëlqereje

·Heq në sekonda gëlqeren, mbetjet e çimentos, ndryshkun, llum sapuni, njollat e yndyrës

·Zvogëlon kohën e punës, efektive pa ndihmë makinerie, shkëlqen edhe pa lustrim

·Përshtatje e lartë me lëkurën dhe materialet e pastrimit

·Sperkatësi special MILIZID për duar dhe me presion për pastrim të butë me shkumë

·Përqendrimi: përdoret i paholluar ose i holluar deri në 0.25% (koncentrat i holluar në ujë)

  • Vlera e PH <0,5