Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet çentrosh sovajke dyngjyrëshe

Të bëra vetë / Punime sovajke

Komplet çentrosh sovajke dyngjyrëshe

nga Grepi Outlet

2.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Ky komplet çentrosh preferohet shumë për dhomat e gjumit apo dhomën e fëmijëve.

Është një dekorim i thjeshtë dhe fin.