Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro teke dyngjyrëshe

Të bëra vetë / Punime sovajke

Çentro teke dyngjyrëshe

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kjo çentro e punuar në sovajkë përdoret për dekorim te tavolinës së televizorit, komedinës apo ndonjë tabakaje të vogël.