Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet çentrosh në sovajkë

Të bëra vetë / Punime sovajke

Komplet çentrosh në sovajkë

nga Grepi Outlet

3.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Ky komplet veçantë çentrosh realizohet me sovajkë.

Është i këndshëm për dekorimin e dhomës suaj apo për tia bërë dhuratë dikujt me rastin e festave.