Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro teke

Të bëra vetë / Punime sovajke

Çentro teke

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Çentro me mundësi përdorimi për dhomën e gjumit apo tavolinën e kuzhinës.

Është e punuar me kujdes, me sovajkë.