Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro teke e madhe

Të bëra vetë / Punime sovajke

Çentro teke e madhe

nga Grepi Outlet

2.700 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kjo çentro preferohet shumë për të dekoruar tovolinën tuaj.

Është e punuar me sovajkë. Është një çentro e vetme, teke.