Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro për tavolinë

Të bëra vetë / Punime sovajke

Çentro për tavolinë

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Punim i realizuar me sovajkë. Është i përshtatshëm për të dekoruar tavolinën tuaj.