Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro për tabaka ose tavolinë

Të bëra vetë / Punime sovajke

Çentro për tabaka ose tavolinë

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Çentro e realizuar me sovajkë, e cila është e përshtatshme për të dekoruar tabakanë tuaj apo tavolinën. Gjithashtu, është një zgjedhje e mirë për dhuratë.