Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
bcaa+b6

Suplemente shtesa Ushqimore / Amino Acide dhe Kreatin

bcaa+b6

nga Supplement Albania

3.500 Lekë

SUPERIOR BCAA+B6

AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR DHE VITAMINË B6

Superior BCAA +B6

AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR DHE VITAMINË B6

Superior BCAA +B6 përmban tre aminoacidet esenciale leucine, izoleucine, valine në raportin 2:1:1.

Superior BCAA përmban dhe vitaminë B6 e cila gjithashtu kontribuon në metabolizmin energjitik dhe redukton lodhjen muskulare. Vitamina B6 merr pjesë në metabolizmin normal të glikogjenit dhe proteinave si dhe në funksionin normal të sistemit imunitar.*

* Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe EFSA autorizuar nga Komisionit Evropian.

UDHËZIME PËR PËRDORIMIN:

Merrni një racion( 4 tableta) në ditë përpara trajnimit ose vakteve ushqimore.

PARALAJMËRIME:

Suplementet ushqimore nuk zëvendësojnë një dietëtë balancuar dhe mënyrë jetese të shëndetshme. Mos tejkaloni dozën e rekomaduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit.

FAKTORËT ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP , që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.

KUSHTET E RUAJTJES:

Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit . Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 2 muaj.