Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shportë për dhuratë

Të bëra vetë / Kartolina dhe dedikime

Shportë për dhuratë

nga Grepi Outlet

2.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 2 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Ide fantastike për dhuratë.

Shportë e përmasës mesatare, e dekoruar si në foto. Brenda përmban përveç letrave zbukuruese, edhe 10 bombone dhe 1 shishe shampanje.

Ngjyrat e fjongos dhe shportës i zgjidhni ju.