Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Minilibër me dedikime

Të bëra vetë / Kartolina dhe dedikime

Minilibër me dedikime

nga Grepi Outlet

900 Lekë

Shitësi e nis produktin 2 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Doni të suprizoni dikë? Ky minilibër është një zgjidhje.

Përmban aq faqe sa ju deshironi (nese sipër do shkruani numrin 20, do ketë 20 faqe). Secila faqe do ketë dedikimin qe ju zgjidhni.

Ngjyrat i zgjidhni ju vetë.