Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kartolina dhe dedikime

Të bëra vetë / Kartolina dhe dedikime

Kartolina dhe dedikime

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kartolinë e veçantë për të uruar personin tuaj të dashur.

Ngjyrat mund t'i zgjidhni vetë, pa ndryshim tek çmimi.

Numri i vendosur sipër kartolinës, përkon me ditlindjen ose ndonjë datë të veçantë që doni t'i kujtoni personit tuaj.