Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Creatin Monohydrate 300gr

Suplemente shtesa Ushqimore / Amino Acide dhe Kreatin

Creatin Monohydrate 300gr

nga Supplement Albania

2.500 Lekë

Creatine Monohydrate është një acid natyrale gjenden kryesisht në mish të kuq , veçanërisht mish lope , dhe peshk . Megjithatë edhe pse ne mund të marrë atë nga burimet tona natyrore të ushqimit , për të parë përfitimet rritjen e performancës ne duhet të konsumojnë atë në doza më të mëdha