Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
GOLD STANDARD 2.2KG

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

GOLD STANDARD 2.2KG

nga Supplement Albania

9.500 Lekë

Kush interesohet inbox

Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

Të Dhënat
Container Size: 450 g
Serving Size: 1 Scoop (29.4 g)
Servings Per Container: 29

Të dhënat për Lugë
Energy: 110 kcal / 463 kJ
Protein: 24.2 g
Fat: 0.9 g
Carbohydrates: 1.3 g
Calcium: 141 mg