Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MULTIVITAMIN PËR FEMRA 60 tableta

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

MULTIVITAMIN PËR FEMRA 60 tableta

nga Supplement Albania

2.500 Lekë

MULTIVITAMIN PËR FEMRA

FORMULË SUPERIORE ME EKSTRA MINERALE DHE EKSTRAKTE BIMORE

Superior seria vitaminave

60 tableta - 87 G

Vitamina dhe minerale që përmbajnë vitamina esenciale dhe minerale për të ndihmuar nevojat ushqyese të çdo atleti.

** Vitaminat B janë thelbësore për metabolismin makronutrient dhe prodhimin e energjisë. Vitamina A kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës dhe shikimit si dhe funksionin e sistemit imunitar. Vitamina C nxit formimin e kolagjenit për funksionimin normal të kërceve. Së fundi kalciumi, magnezi, zinku, Vitamina D, Vitamina C luajnë rol të rëndësishëm në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve.

** Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga EFSA autoriteti i sigurisë së ushqimit dhe i nga Komisioni Evropian KE.

<strong>UDHËZIME PËR PËRDORIM:</strong>
Si supplement, merrni 2 tableta në ditë me ujë të bollshëm apo lëng tjetër.
<strong>KUSHTET E RUAJTJES:</strong>
Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F). Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit. Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 6 muaj.
<strong></strong>
<strong>FAKTORËT ALERGJIK:</strong>

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë.

<strong></strong>
<strong>PARALAJMËRIME:</strong>

Mos tejkaloni dozën e rekomanduar! Supplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

<strong>PËRBËRËSIT:</strong><strong></strong>

Dicalcium phosphate, bulking agents (microcrystalline cellulose, hydroxypropil methyl cellulose), ascorbic acid, Dl-alpha-tocopheryl acetate, magnesium oxide, thiamin mononitrate, pyridoxine hydrocloride, l-glutamine, d-calcium pantothenate, riboflavin, niacinamide, boron citric acid, anti-caking agents (magnesium stearate, stearic acid), zinc oxide, alpha-lipoic acid, Citrus aurantium (fruit) extract, choline bitartrate, Triticum aestivum (whole) extract, Spirulina platensis algae powder, Petroselinum crispum (herb) extract, Vaccinium macrocarpon (fruit) powder, retinyl acetate, Camellia sinensis (leaf) extract, dl-methionine, l-arginine, l-carnitine fumarate, taurin, inositol, copper sulphate, manganese sulphate, silicon dioxide, cholecalciferol, lycopene, lutein, chromium chloride hexahydrate, sodium selenite, folic acid, biotin, potassium iodide, cyanocobalamin.

PAKETIMI:

60 tableta