Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tribulus Testo 2500

Suplemente shtesa Ushqimore / Produkte energjie/force

Tribulus Testo 2500

nga Supplement Albania

3.500 Lekë

TRIBULUS TESTO 2500

FORMULË EKSTRA POTENTE

Supplement Facts Per 100g Per Serving 2 tablets %RDA*
Tribulus Terrestris Extract (100% Fruit) 67568mg 2500mg
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose,
Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Stearic Acid , Magnesium Stearate.

Të jesh një burrë i vërtetë me Tribulus Testo 2500 … Nuk ka asgjë më të fortë!

Terrestris Tribulus është një bimë e cila përdoret për të rritur forcën muskulare dhe për të përmirësuar aktivitetin fizik në palestër. Kjo lloj bime është përdorur ndër shekuj në Greqinë e lashtë, në Indi dhe në Afrikë për të mbështetur fertilitetin dhe rinimin e trupit. Ajo është e njohur gjithashtu edhe për vetitë e saj afrodisiake. Studimet e fundit shkencore tregojnë se, edhe pse në fakt nuk përmban hormone,Tribulusi ndihmon në prodhimin e hormoneve të shëndetshme dhe në shëndetin riprodhues mashkullor. Me të gëlltitur protodioscinën e cila gjëndet në Tribulus Testo 2500 ajo menjëherë fillon konvertimin në Dehydroepiandrosterone ( DHEA ), një derivat i testosteronit. Rritja e nivelit të DHEA në gjak çon në rritjen e efikasitetit të trajnimit dhe të performancës seksuale. Produkti është i rekomanduar për atletë profesionistë dhe amatorë.

Tribulus Testo 2500 është një Suplement që rrit nivelin e Testosteronit i cili përmban një ekstrakt të standardizuar të Tribulusit të pastër në një prej dozave më të larta në dispozicion në treg, me një përmbajtje saponine prej mbi 90%, në një kapsulë të vetme.

Përfitimet e Tribulus Testo 2500:

Intensifikon Trajnimin,Përmirëson Rigjenerimin dheStimulon rritjen e muskujve, rritjen e forcës dhe humbjen e yndyrëraveDiosgenina dhe Protodioscina ndihmojnë forcimin e sistemit imunitar dhe nxisin sekretimin e hormoneve luteinizing (LH), e cila nga ana saj stimulon sintezën e testosteronit. Tribulus Testo 2500 nxit rritjen e sasisë së testosteronit të lirë, i cili stimulon rritjen e muskujve dhe humbje të yndyrës, rrit spermatogjenezen (fuqinë) dhe përmirëson forcën dhe rezistencën. Për shkak të faktit se në Tribulus Testo 2500 gjendet një përmbajtje saponine prej mbi 90%, testosteronet e lira janë në maksimum!Në femra, sistemi hormonal është optimizuar në bazë të raporti të estrogjenit-testosteronit. Pra, gratë që marrin Tribulus Testo 2500 përfitojnë hymbjen yndyrërave dhe rritjen e kënaqësinë seksuale.Rritja e muskujve është e mundur vetëm me një furnizim adekuat dhe të vazhdueshëm me aminoacide. Pra, furnizojuni mirë me proteina të shpejta si PRO 6 apo Superior Whey Core, (sidomos në mëngjes dhe para/ose pas trajnimit) dhe proteina të ngadalta, dhe nëse është e nevojshme, me shtesa të mëtejshme si NO 4 AAKG ose NO Rebirth për të shmangur degradimin e muskujve dhe për të mbështetur Tribulus Testo 2500.UDHËZIME:Si një suplement,duhen marrë 2 tableta në ditë me një stomak bosh, mundësisht në mëngjes dhe 30 minuta para fillimit të aktivitetit. MOS TEJKALONI SASINË DITORE TË REKOMANDUAR. INFORMACION PËR SPORTISTËT:Për shkak të kufizimeve unike të organizatave sportive amatore dhe profesioniste ( p.sh. WADA , NCAA , NFL , MLB , NBA , UIL, etj) Është i rekomanduar konsultimi me institucionet e duhura para marrjes të këtij suplementi apo ndonjë suplementi tjetër.TË MBAHET LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKESHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE. FAKTORËT ALERGJIK:Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë .Paketimi:120 tableta