Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stanabol-X

Suplemente shtesa Ushqimore / Produkte energjie/force

Stanabol-X

nga Supplement Albania

4.000 Lekë

STANABOL X

Supplement Facts Per 100g Per Serving 3 tabs
Protein 33g < 2g
Carbohydrate 0g 0g
Fat 0g 0g
Vitamin E(as d-alpha tocopheryl acetate) 545 IU 30 IU (100% RDA*)
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl) 145,7mg 8mg (400% RDA*)
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 874mcg 48mcg (800% RDA*)
Zinc (as zinc amino acid chelate) 27,3mg 1,5mg (10% RDA*)
Nitric Oxide Booster 32787mg 1800mg
L-Citrulline Malate 1:1 9107mg 500mg
3-Aminopropanoic Acid (Beta-Alanine) 5464,5mg 300mg
Arginine-Alphaketoglutarat 2:1 (A-AKG) 18215mg 1000mg
Testosteron Blast 1600mg 1600mg
Ovine Placenta powder 911mg 50mg
Black Cohosh Root extract (100% root) 911mg 50mg
Agaricus bisporus extract (100% mycelia) 911mg 50mg
Tribulus Trerestris extract (100% fruit) 911mg 50mg
Urtica Dioica (3,4-Divanillyl Tetrahydrofuran) (100% root) 911mg 50mg
Cissus Quadrangularis (ketosterone) (100% whole herb) 911mg 50mg
Milk Thistle Extract (100% seed) 911mg 50mg
Saw Palmetto Extract (100% fruit) 911mg 50mg
Goathead (100% fruit) 1093mg 60mg
Niacin 1093mg 60mg
Guarana Extract (100% fruit) 5464,5mg 300mg
Coffein Anhydrous 1821,5mg 100mg
Caltrop (100% fruit) 1821,5mg 100mg
Yellow vine (100% fruit) 1457mg 80mg
Muira Pumama (100% bark) 1821,5mg 100mg
Oriental Ginseng (100% root) 3643mg 200mg
Spirulina 3643mg 200mg

Stanabol – X është një kompleks sinergjik i 25 substrateve të njohura anabolike, Anabolik Stack modulates testosterone dhe hormoneve të tjera anabolike të tilla si insulina, hormoni i rritjes HGH dhe IGF-1 dhe hormonet e tiroideve T3 dhe T4. Në përgjithësi, kombinim sinergjik i substrateve anabolike në Anabolic Stack mbështesin një prodhim më të mirë të muskujve të definuar, djegien e yndyrës dhe rigjenerim më të shpejtë.

Disa nga përfitimet e Stanabol – X :

  • Rritës Natyral i Testosteronit
  • Maksimizon Forcën
  • Rrit Performancën Seksuale

Stanabol – X është një hormon anabolik përforcues efektive, i cili në kombinim me No4 AAKG është superior ndaj çdo produkti tjetër në treg. Stanabol – X është një kompleks i substrateve hormonale që zhvillohet në laboratorët e Superior 14, ku kombinohen në këtë formulë unike 25 substrate anabolike.

Të gjithë përbërësit janë në nivele farmaceutike, kështu që rezultati i kësaj formule është i pabesueshëm!

Hormonet tuaja do të jenë në max, dhe me një kombinim të Platinum Mass ose Superior Mass Professional fitimet tuaja në masë më të definuar të muskujve dhe forcë të pastër do të jenë në një nivel krejtësisht të ri! Të gjithë rreth jush do të jenë xheloz për transformimin tuaj!

UDHËZIME:Si një suplement, merrni 3 tableta me 4-6 dl ujë të ftohtë. MOS TEJKALONI SASINË DITORE TË REKOMANDUAR.TË MBAHET LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKEINFORMACION PËR SPORTISTËT:Për shkak të kufizimeve unike të organizatave sportive amatore dhe profesioniste ( p.sh. WADA, NCAA, NFL, MLB, NBA, UIL, etj) Është i rekomanduar konsultimi me institucionet e duhura para marrjes të këtij suplementi apo ndonjë suplementi tjetër.SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE. SHËNIM:Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.Të hudhet pas datës së skadimit . Ju lutem, mos e përdorni në kombinim me shtesa të tjera ushqimore, farmaceutike, ushqime që konsiderohen të jenë stimuluese.PËR TË EVITUAR PAGJUMËSIN, MOS E KONSUMONI 4 ORË PARA GJUMIT. MOS TEJKALONI 6 TABLETA NË 24 ORË . MOS E PËRDORNI MË SHUMË SE 5 DITË NGA ÇDO PERIUDHË 7 DITORE. Pas 8 javësh të përdorimit të ndërpritet për të paktën 2 javë .SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.FAKTORËT ALERGJIK:Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë .

Paketimi:

90 tableta