Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Superior Iso-Pro Zero

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Superior Iso-Pro Zero

nga Supplement Albania

9.000 Lekë

SUPERIOR ISO-PRO ZERO.

PER SERVING 30G
5,4 G BCAA’S
4,2 G GLUTAMINE
ZERO FAT
SUGAR

LACTOSE

Produktet ushqimore me përmbajtje të lartë proteinash janë menduar që të suportojnë konsumin e energjisë gjatë aktivitetit intensiv fizik, sidomos tek sportistët.PROTEIN ME ABSORBIM TË SHPEJTË.

Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulare si dhe në mirëmbajtjen e kockave.*

Proteina Whey përmban një përzierje të saktë proteinash të formuluara për të krijuar një mjedis të përshtatshëm për rritjen muskulare.*

Kjo formulë përmban protein whey të izoluar që tretet shumë shpejt për t’ju furnizuar ju me proteinë pas një stërvitje të lodhshme. Kjo formulë përmban edhe aminoacide që janë blloqet ndërtuese të proteinave.

Whey Protein Isolate në 90 % te masës së tyre janë protein e pastër. Ato janë forma më e pastër dhe më bioekuivalente e proteinës whey që ekziston.

Proteina Whey është e pasuruar me zinxhirët e degëzuar të aminoacideve esenciale (BCAA) dhe me L-Glutamin që është aminoacidi i lirë që gjendet në sasinë më të madhe në gjakun e njeriut.

*Ky informacion është provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë së Ushqimeve (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Europian (EC).

Gjithashtu proteina whey është e pasuruar me aminoacide esenciale. Aminoacidet esenciale (EAA) janë të rëndësishëm për trupin dhe muskujt e njeriut. Duke qenë se ato nuk mund të sintetizohen nga trupi i njeriut ato duhen marrë nëpërmjet një diete të pasur.

UDHËZIME:

Si një suplement dietik merrni 1 lugë në ditë,në ditët që ushtroheni konsumojeni direkt pas stërvitjes. Në ditët që nuk ushtroheni merrni një lugë sapo të zgjoheni. Për të pasur një rezultat maksimal konsumoni 2 lugë në ditë, një ose dy orë përpara stërvitjes dhe një tjeter direkt pas stërvitjes. Përzieni një lugë (scoop): 30 gr të Iso Whey Protein me 300 ml ujë të ftohtë ose qumësht për të përgatitur proteinën tuaj të shijshme.

PARALAJMËRIME:

Ky produkt nuk mund të përdoret për të diagnostikuar, trajtuar, kuruar ose parandaluar asnjë sëmundje. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsultohuni me trajnerin ose doktorin përpara përdorimit. Nuk rekomandohet për persona që përdorin medikamente në mënyrë kronike.

MBAJENI KËTË PRODUKT LARG NGA FËMIJËT. RUAJENI NË NJË VEND TE FRESKËT DHE TË THATË.

FAKTORËT ALERGJIK:

PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITIN)

SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

KUSHTET E RUAJTJES:

Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit