Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pro 6

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Pro 6

nga Supplement Albania

7.000 Lekë

PRO 6

KOMBINIMI PERFEKT PËR TË RRITUR PERFORMANCËN TUAJ!

PER SERVING 38 G

PROTEIN 20 G

KARBOHIDRATE 11GR

SUGAR 2 G

FAT 5 G

PRO 6 është një matriks proteinash i cilësisë më të lartë që përmban një kombinim të 6 proteinave me kohë të ndryshme përthithjeje, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për një furnizim konstant me proteina dhe për të ndërtuar një muskulaturë të pastër.ME PAK KARBOHIDRATE, SHIJE KREMOZE, PA ASPARTAM

Tre fjalët kyçe që karakterizojnë PRO6:

  1. Efektivitet: Përmison sintezën e proteinave
  2. Rritje: Furnizim me aminoacide në mënyrë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme
  3. Kohëzgjatje: Bashkimi i proteinave të zgjedhura me cilësi premium dhe me kohë të ndryshme çlirimi.
Shkenca që ndodhet pas PRO6:

PRO6 është një bashkim ose shkrirje e një proteine anabolike e ndërtuar shkencërisht. Ky bashkim krijon proteinën me cilësinë më të mirë në treg, me një përbërje speciale dhe shkencore.

Për ata bodybuilder dhe sportistë që duan të ndërtojnë një muskulaturë të pastër, është e rëndësishme që muskujt e tyre të furnizohen në mënyrë konstante, sidomos me aminoacide. Gjithesesi kjo nuk është e mundur të arrihet me një produkt të vetëm…DERI TANI!!!

MOTORI I PRO6:

WHEY PROTEIN ISOLATES DHE CONCENTRATE: Këto janë proteina me përthitje të shpejtë dhe janë një burim perfekt për harkun kohor direkt pas stërvitjes.

MICELLAR CASEINE: Protein gjysëm e filtruar, pa karbohidrate, me një vlerë të lartë biologjike, efekti i saj zgjat gjatë gjithë ditës.

MILK PROTEIN CONCENTRATE: Tipi i proteinës me një karakter të mesëm të përthithjes (4-6 orë) dhe me një përmbajtje të lartë të aminoacideve.

PROTEINA E VEZËS: Vlera e saj biologjike është 100, që do të thotë, proteina me cilësinë më të lartë, ka një karakter të përthithjes së ngadaltë dhe është pa karbohidrate dhe yndyrëra.

MILK DHE SOY PROTEIN: Kombinim proteinash me përthithje të mesme dhe me vlerë të lartë biologjike.

Pro6 është ideale për gjatë gjithë ditës, ndaj juve nuk ju nevojiten shumë produkte të tjera kur merrni Pro 6. Gjatë prodhimit ajo është trajtuar në proçes me temperarturë të ulët, që siguron një nga format me cilesinë më të lartë të proteinës whey. Ideale për mëngjes, pas stërvitjes, dhe në mbrëmje. Falë kohëve të ndryshme të përthithjes së proteinave ju i merrni të dyja, proteina dhe amino acide me veprim të ngadaltë dhe të shpejtë, që do ju furnizojnë me të gjithë lëndët ushqyese gjatë gjithë ditës.PRO6 gjithashtu është e pasuruar me enzima nxitëse të përthithjes si Papain1- dhe Bromelain, Prebiotics. Me këto avantazhe PRO6 rrit shpërbërjen (çgrumbullimin) e proteinave.

Ju do ta pëlqeni shumë shijen e saj, PRO6 ka një shije kremoze që përzihet shumë mirë…… sa nuk do të keni nevojë për shaker, mund ta përzieni dhe thjeshtë me një lugë. Nëse doni diçka vërtet të embël, PRO6 është zgjedhja e duhur… ju do mendoni se po pini një milk-shake të freskët. Kështu që merreni dhe një tjetër pa u ndjerë fajtor……!

UDHËZIME

Shtoni një lugë (scoop) 38 gram ne 240 ml ujë të ftohtë dhe përzijeni mirë. Merrni 1-3 racione në ditë. PRO 6 mund të merret menjëherë përpara dhe /ose pas stërvitjes për një rezultat optimal. Konsumoni rreth 1 gr proteinë për kg të peshës trupore nëpërmjet kombinimit të ushqimeve me përmbajtje proteinash dhe suplementeve ushqimore.

SHËNIM

Përdoreni këtë produkt si suplement ushqimor. Mos e përdorni për të rënë në peshë. Mund të ndodhin precipitime të produktit.

MBAJENI LARG FËMIJËVE. RUAJENI NË NJË VEND TË FRESKËT DHE TË THATË.

FAKTORËT ALERGJIK:

PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITIN).