Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Superior Mass Professional    4.5kg

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Superior Mass Professional 4.5kg

nga Supplement Albania

9.000 Lekë

SUPERIOR MASS PROFESSIONAL

RRITËS PESHE ME CILËSI TË LARTË!

Supplement Facts Per 100g Per Serving (255g)** % RDA*
Calories 1636 kJ/391,4kcal 4176 kJ/998kcal
Protein 28g 71g
Carbohydrate 61,2g 156g
Sugars 6g 15,3g
Fat 2,5g 6,3g
Saturated Fat 1,3g 3,4g
Cholesterol 21,6mg 55mg
Dietary Fiber 1,2g 3g
Sodium 117,6mg 300mg
Folic Acid 31,4mcg 15,7% 80mcg
Vitamin B2(Riboflavin) 100mcg 5,9% 255mcg
Vitamin B1-NO3 (Thiamine Mononitrate) 155mcg 10,2% 395mcg
Vitamin B6-HCl (Pyridoxine Hydrochloride) 243,1mcg 12,2% 620mcg
Vitamin E-Acetate 50% 5,1mg 16,9% 13mg
Niacinamide 15,7mg 78,4% 40mg

INGREDIENTS: Protein Blend (Whey Protein Concentrate,

Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Milk & Soy Isolate),

Carbohydrate (Dextrose, Maltodextrin, Fructose), Low Fat Cocoa powder

(in Milk Chocolate flavour only), Natural and Artificial Flavor

Nëse doni të jeni BISHA e palestrës…………….ju duhet SUPERIOR MASS PROFESSIONAL!

Superior Mass Profesional është nje kombinim unik i matriksit të proteinave me cilësi të lartë, karbohidrateve me varg të gjatë të indeksit glicemik të ndryshëm, vitaminave dhe mineraleve, të formuluara për të siguruar një platformë perfekte të elementeve ushqyes fizik-ndërtues, për të shtuar masën muskulare. Ajo është e pasuruar me doza të rritura të Niacinamidit dhe me një kombinim specifik të vitaminave që mbështesin metabolizmin dhe lehtësojnë rritjen e masës muskulare dhe forcës.

ÇDO PORCION I SUPERIOR MASS PROFESIONAL JU FURNIZON ME:

71 gram Proteina me tretje të shpejtë, mesatare dhe të ngadaltë dhe çlirim të qëndrueshëm të –Whey Protein Concentrate, Hydrolyzed Whey Protein, Calcium Caseinate, Soy Protein Isolate dhe Milk Protein Concentrate. Koncentrati i proteinës whey siguron proteina me përthithje të shpejtë që janë burime perfekte direkt pas ushtrimeve. Milk protein është një protein me përthithje mesatare (4-6 orë) dhe më përmbajtje të lartë te aminoacideve. Milk and Soy protein është një kombinim proteinash me vlera të larta me një përthithje mesatare që stimulon rritjen e masës muskulare dhe rikuperimin e tyre. Rreth 1000 kalori shpërndahen nga një raport specifik i karbohidrateve dhe proteinës whey,që siguron një rritje të shpejtë të masës dhe forcës ndërkohë që nuk shkaktohet depozitim i panevojshëm i indit dhjamor, kjo falë karbohidrateve me veprim të shpejtë dhe të ngadalësuar. Karbohidratet në Superior Mass Professional janë të një indeksi të ndryshëm glicemik duke siguruar një furnizim uniform dhe konstant energjie të lartë kaq të domosdoshëme para dhe pas stërvitjes. Sa më shumë karbohidrate të futen në ciklin energjitik aq më shumë ato kanë mundësi të metabolizohen dhe të ruhen si glikogjen në muskul dhe në mëlçi. Falë përdorimit të përmisuar të karbohidrateve Superior Mass mund të përdoret për zhvillimin e masës muskulare si nga personat që ushtrohen fuqishëm ashtu dhe nga ta që stërviten normalisht.

4.3 gram BCAA nga të gjitha burimet (Leucine,Isoleucine dhe Valine ) furnizojnë muskujt e skeletit, ruajnë depot e glikogjenit dhe ndihmojnë në uljen e shpërbërjes së proteinave.

Përzierja për rikuperim – mbi 2.4 Glutamine, Glutamic Acid dhe Argininë (nga të gjitha burimet) për të rimbushur depot e glikogjenit në muskul gjatë dhe pas stërvitjes.

Një përbërje e pasuruar me vitamina dhe minerale për të siguruar metabolizmin korrekt të proteinave dhe karbohidrateve.

UDHËZIME:

Përzieni 4 lugë (scoop) (255gr) me një gotë prej 480 ml ujë të ftohtë, qumësht ose me pijen tuaj të preferuar. Konsumoni 1-2 porcione në ditë. E pëlqyeshme të përdoret pas stërvitjes dhe midis vakteve edhe në ditët kur nuk stërviteni.

SHËNIME:

Përdoreni këtë produkt vetëm si suplement ushqimor. Mund të ndodhë precipitim i produktit. Precipitimi mund të ndodhë gjatë transportit. Hidratimi dhe lagështia mund të shkaktojnë grumbullime dhe dekolorim të produktit. Luga e masës (scoop) është e përfshirë në paketim, por mund të bjerë në fund të produktit gjatë transportit.

MBAJENI LARG FËMIJËVE, RUAJENI NË VEND TË THATË DHE TË FRESKËT.HIDHENI PRODUKTIN PAS DATËS SË SKADENCËS.

FAKTORËT ALERGJIK:

PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITHIN). Prodhohet në një objekte GMP që përdor qumësht, vezë, soj dhe kikirik.

SHIKO AMBALAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE