Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Platinum Mass 4.5kg

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Platinum Mass 4.5kg

nga Supplement Albania

8.000 Lekë

PLATINIUM MASS

Supplement Facts Per 100g Per Serving (150g) % RDA*
Calories 1398 kJ/334kcal 2098 kJ/501kcal
Protein 20,8g 31,3g
Carbohydrate 58,6g 88g
Sugars 12g 18g
Fat 2g 3g
Saturated Fat 1,3g 2g
Cholesterol 33,3mg 50mg
Dietary Fiber 1,3g 2g
Sodium 227mg 340mg
Creatine Matrix (Creatine Monohydrate, Tri Creatine Malate, Creatine HCl) 3000mg 4500mg
BCAA 2:1:1 666,6mg 1000mg
Glutamine 2000mg 3000mg

Ndërtoni Masë të Pastër Muskulare me Platinum Mass! Veçanëristh Për Ata që Ushtrohen FORT.POSAÇËRISHT PËR ATA QË USHTROHEN FUQISHËM.

Professional mass gainer ndihmon nëplotësimin e nevojave ushqimore në rritje për bodybuilderat, sportistët profesionist , njerëzit e fuqishëm si dhe të sportistëve jo profesionist. Ajo është një formulë e fuqishme për rritjen e masës muskulare që ndihmon në rikuperimet e vështira nga ushtrimet intensive.

Çdo porcion i Platinuim Mass përmban 20 gram protein të cilësisë së lartë në një përzierje speciale të Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Milk and Soy Concentrate, 500 kalori, përzierje të qëndrueshme të karbohidrateve, BCAA, ekstra Glutaminë dhe Kreatinë Matriks në një raport special të zhvilluar shkencërisht për të suportuar trajnimet me pesha të rënda dhe të promovojë fitimin e masës dhe përmasave muskulare, me shumë se çdo produkt tjetër.

MOTORI I PLATINIUM MASS:

Kombinimi i karbohidrateve me përthithje të ndryshme, të shpejtë, të mesëm dhe të ngadaltë. Rezultati i kësaj përzierje konsiston në mbajtjen konstante të niveleve të insulinës dhe energjisë, që është ekzaktësisht mënyra për të fituar masë muskulare dhe për tu ndjerë më i fortë.

Një përzierje ideale e proteinave me nivel përthithje të shpejtë dhe të ngadaltë. (Whey protein, Milk Protein, Calcium Caseinat, Milk and Soy Protein Isolate) për një furnizim konstant të sistemit muskular me amino-acide. Rezultati i këtij veprimi është furnizimi me aminoacide i qelizës muskulare për një periudhë të gjatë kohe.

Përbërësit anabolik dhe antikatabolik si Ekstra Glutamime dhe Ekstra BCAA, për të shpërndarë një sasi më të madhe të aminoacideve më të rëndësishëm, për të rekuperuar muskujt dhe për të fituar masë. Pa këto aminoacide nuk mund të kemi fitim të masës muskulare!

Creatine Matrix për rritjen e volumit të qelizës (Creatine Monohydrate, Tri-Creatine Maleat, Creatine HCl) për rritjen e tonusit muskular dhe nivelit të forcës. Ky matriks special gjithashtu ju jep më shumë energji nëpërmjet ATP-s.

Raportet specifike të të gjithë përbërësve japin një nivel natyral të hormoneve që ju bën të keni më shumë Growth Hormone, insulin dhe testosterone natyrale në trupin tuaj. Kjo ju siguron një mjedis anabolik dhe antikatabolik duke ju ndihmuar të fitoni më shumë masë dhe forcë!

Superior 14 Platinium Mass është një suplement ideal për personat që kërkojnë të shtojnë kaloritë në dietën e tyre por edhe të rrisin apo të mbjanë masën e tyre muskulare. Platinum Mass e bën më të thjeshtë marrjen e kalorive në sasinë e duhur me anë të një pije të shijshme pa telashin e pargatitjes së një vakti ushqimor. Ju gjithashtu do të pëlqeni shumë shijen kremoze të Platinum Mass, edhe pse normalisht BCAA dhe Glutmina e cilësisë së lartë kanë shije të hidhur kur shtohen në sasi të mëdha në suplementet e markave të tjera – Por jo në Platinium Mass!!! Përbërësit janë të cilësisë më të lartë por ju do të vazhdoni të ndjeni shijen speciale të – Çokollatës, Vaniljes dhe Luleshtrydhes!

Platinium Mass është e pakrahasueshme me çdo produkt tjetër në treg!

PËRBËRËSIT:

Përzierje Proteinash (Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate,Milk and Soy Isolate) Karbohidrate (Dextrose, Maltodextrin, Fructose), Low Fat Cocoa powder (në produktin me shije çokollate), ëmbëlsues Natyral dhe Artificial.

UDHËZIME:

Shtoni tre lugë (scoops) (150 gr) në një gotë me 240 ml ujë të ftohte dhe përzijeni mirë. Konsumoni 1-3 porcione në ditë. Platinium Mass mund të merret menjëherë para dhe /ose pas stërvitjes për një rezultat maksimal.

SHËNIME:

Përdoreni këtë produkt vetëm si suplement ushqimor. Mund të ndodhë precipitimi i produktit. Precipitimi mund të ndodhe gjatë transporitit. Hidratimi dhe lagështia mund të shkaktojnë grumbullime dhe dekolorim të produktit. LUGA E MASËS (SCOOP) ËSHTË E PËRFSHIRË NË PAKETIM, POR MUND TË BJERË NË FUND TË PRODUKTIT GJATË TRANSPORTIT.

MBAJENI LARG FËMIJËVE, RUAJENI NË NJË VEND TË THATË DHE TË FRESKËT. HIDHENI PRODUKTIN PAS DATËS SË SKADENCËS.

FAKTORËT ALERGJIK:

PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITHIN). Prodhohet në një objekte GMP që përdor qumësht, vezë, soj dhe kikirik.

SHIKO AMBALAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.