Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
No.4 AAKG  60 casp Arginine

Suplemente shtesa Ushqimore / Produkte energjie/force

No.4 AAKG 60 casp Arginine

nga Supplement Albania

3.000 Lekë

NO4 AAKG

RRITËS I NOS

Supplement Facts Per 100g Per Serving 2 tablets %RDA*
Protein 0g 0g
Carbohydrate 0g 0g
Fat 0g 0g
Arginine NO4, Arginine Apha-Ketoglutarate, L-Arginine HCl) 51958mg 2000mg
Citrulline Malate 10390mg 400mg
L-Ornithine, L-Ornithine AKG 10390mg 400mg
*Percent of Recommended Daily Allowance based on a 8373kJ/2000kcal diet
†Daily Value not established

Other Ingredients: Dicalcium phosphate, Maltodextrin, Microcrystalline cellulose, Stearic acid, Magnesium stearate

NO4 AAKG! Pompohuni……..në Maksimum!

NO4 AAKG është një Suplement Para-Stervitor rrites i NOS-it që bazohet në kombinimin e Arginine Matrix dhe Arginine-Ornitine me Citruline Maleat, të një cilësie të lartë.

NO4 AAKG do të ndryshojë mënyrën tuaj të stërvitjes…do ju ndihmojë të rikuperoheni shpejtë dhe do t’ju mundësojë një eksperiencë pompuese që ju nuk e keni imagjinuar më parë. Ai është një matriks suplementesh unik që mundëson rikuperimin e muskulit, duke dhënë një qarkullim më të mirë në sistemin vascular.

NO4 AAKG ju ndihmon:

  • Rrit shpejtësinë e rikuperimit
  • Të shkoni më shpesh në palestër
  • Të digjni më shume oksigjen gjatë stërvitjes
  • Të bëni ushtrimet pompuese më të fuqishme si asnjëherë
  • Të keni më shumë forcë për të bërë më shumë përsëritje dhe sete

NO4 AAKG është një formulë që jep lëshim të mureve të sistemit vaskular, duke ndihmuar muskulin të marrë më shumë përbërës ushqyes, oksigjen dhe minerale, në krahasim me çdo produkt tjetër para-stërvitor në treg – ju do të ndjeni dhe shikoni diferencën. Një tipar tjetër është që ai rrit efektin e suplementeve të tjera si Krealka Max ose NO Rebirth. Përveç kësaj NO4 AAKG ndihmon trupin tuaj të përthithë shpejtë përbërësit duke bërë që ato të veprojnë më shpejtë në qelizën muskulare.

NO4 AAKG ripërkufizon shkencën e transportit të elementëve ushqyese

NO4 AAKG ka disa benefite:

Nuk ju lejon të ndiheni të lodhur

Ju ndihmon të përqëndroheni

Ju rrit forcën fizike

Rezultati: Efikasiteti i stërvitjes tuaj do të rritet, jo vetëm që ju do të ndjeheni më të fortë por do të keni edhe intensitet më të lartë sepse do të jeni më të fokusuar.

Nëse doni të keni më shumë muskuj, mos kërkoni shumë larg!

Mos u surprizoni nëse do të qëndroni më shumë në palester, duke u bërë më të fuqishëm dhe më të Prerë, nëse ndiheni kështu jeni në Zonen e duhur!

UDHËZIME:

Si një suplemnet dietik merrni 2 tableta në ditë me stomak bosh, preferohet në mëngjes dhe 30 minuta përpara fillimit të aktivitetit. Këshillohet të përdoret vetëm në ditët kur ushtroheni. MOS TEJKALONI DOZËN DITORE TË REKOMANDUAR. PËRDORENI SIPAS REKOMADIMIT.

INFORMACION PËR SPORISTËT:

Sipas rregulloreve unike të organizatave të sportit amator dhe profesionist (psh WADA, NCAA, NFL, MLB, NBA, UIL etj) këshillohet që të konsultoheni me autoritetin përkatës përpara përdorimit të këtij produkti ose të çdo suplementi dietik.

SHËNIME:

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë. Hidheni pas datës së skadencës. Mos e përdorni në kombinim me suplemente të tjera, medikamente apo ushqime që konsiderohen stimulantë.

MBAJENI PRODUKTIN LARG FËMIJËVE DHE KAFHËVE SHTËPIAKE.

SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

FAKTORËT ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë