Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MEGA RASP 90 casp

Suplemente shtesa Ushqimore / Për Dobësim

MEGA RASP 90 casp

nga Supplement Albania

4.000 Lekë

MEGA RASP

Nëse keni qenë duke kërkuar për një fat burner të fortë që ju ndihmon për të arritur qëllimet tuaja, ju nuk duhet të shikoni më, – e keni para syve! MEGA Rasp do t’ju copëtojë!

Supplement Facts Per 100g Per Serving 3 Tablets
Chromium III picolinate 4762mcg 150mcg (125% RDA*)
L-Tyrosine 3175mg 100mg
Garcinia Cambogia (100% fruit) 1270mg 40mg
L-Carnitine 6349mg 200mg
Caffeine 3175mg 100mg
Bitter Melon (100% fruit) 3175mg 100mg
Citrus Aurantium (100% fruit) 3175mg 100mg
Guarana extract (100% fruit) 3175mg 100mg
Green Tea Extract (90%) (100% leaf) 6349mg 200mg
Kola Nut (50%) (100% fruit) 9524mg 300mg
White Willow Extract (25%) (100% bark) 4762mg 150mg
Evodia rutaecarpa extract (as tetradium ruticarpum) (100% fruit) 3175mg 100mg
Codonopsis Pilosula Extract (100% root) 667mg 21mg
Inositol Hexaphosphate 508mg 16mg
Cnidium Monnieri extract (100% seed) 1143mg 36mg
Black Pepper Extract (as pipernigrum) (100% fruit) 286mg 9mg
Bauhinia Purpurea L (100% seed) 667mg 21mg

Hulumtuesit e Superior 14 kanë zhvilluar një kombinim të veçantë, i cili nuk është thjesht energjik dhe i përshpejtuar – MEGA RASP me të vërtetë kthen yndyrën e trupit tuaj në energji! Përveç kësaj MEGA RASP bën të sigurt që ju të mbani motivimin tuaj dhe detyrën që ia keni vënë vetes me vendosmëri dhe besim.

Të 17 përbërësit e zgjedhur shkencërisht sigurojnë një mënyrë unike të veprimit të MEGA RASP:

  • Mbajtjen e nivelit të sheqerit në gjak në zonën e ” yndyrë djegies ” ( optimizon insulinën )
  • Sigurimin e një ndjenje ngopjeje dhe përshpejtimin e metabolizmit
  • Bllokon ruajtjen e yndyrërave duke i kthyer ato në energji
  • Sigurimi i një energjie më të madhe si rezultat i kthimit të yndyrërave në energji
  • Përshpejtimin e sistemit të tretjes
  • Aktivizimi i një efekti termogjenik

Ky kombinim i veçantë shkencor është një simbiozë i të gjithë përbërësve natyral dhe elementëve kompleks të bazuara mbi njëri-tjetrin, ata nxisin një rregullim të tretjes, duke bllokuar sistemin e ruajtjes së yndyrës të trupit duke e kthyer atë në energji të pastër.Ndër përbërësit e kësaj formule janë: Ekstrakti i çajit jeshil- një substancë e fortë aktive dhe shumë e rëndësishme për trupin kur është fjala për të humbur yndyrë dhe për të fituar një masë të definuar muskulare. Çaj jeshil ju ndihmon për të hequr yndyrën e trupit dhe për të marrë më shumë energji.L-Carnitine – kjo është veçanërisht e rëndësishme në rregullimin e nivelit të lipideve në trup. Aplikimi i L-carnitine para ushtrimeve fizike aktivizon bllokimin e yndyrës dhe e konverton atë menjëherë në energji që rezulton në djegien pothuajse në dyfish të sasë së kalorive. Ajo gjithashtu parandalon lodhjen, zvogëlon periudhën e rigjenerimin pas ushtrimeve fizike, rrit prodhimin e përgjithshëm dhe në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon qelizat yndyrore.Guarana Ekstrakt – promovon humbje e peshës kur përdoret në kombinim me L-Carnitin dhe çaj jeshil.Kola Nut – përmban sasi të lartë të kafeinës, ndihmon në luftimin e lodhjes dhe është përdorur më së shpeshti si një nxitës sistemit nervor qendror që fokusohet në qendrat cerebrospinal. Kola Nut gjithashtu përmban theobromine tanines, phenolics, phlobaphens, kola red, betaine, proteina, niseshte, yndyrë, thiamine, riboflavin dhe niacin. Kombinimi i këtyre dhe të gjithë përbërësve të tjerë jep efektin më të mirë në djegien yndyrore! Çfarë ofron MEGA RASP?Heqjen e yndyrës të padobishme të trupit për një jetë më të shëndetshmeFormimin e një mase muskulare të definuarRritjen natyrale të energjisëMEGA RASP është veçanërisht i rekomanduar për personat që ndjekin një program dobësimi si dhe për sportistët aktiv dhe rekreative.UDHËZIME:Si një suplement, duhet marrë 1 kapsulë në një stomak bosh 15-30 minuta para mëngjesit për dy (2) ditët e para . Një kapsulë shtesë mund të merret 5-6 orë më vonë duke filluar nga dita 3. Mos lini boshllik midis vakteve ushqimore. Pasi janë ndërmarrë hapat e mësipërme , një kapsulë shtesë mund të shtohet në dozën e mëngjesit. Në asnjë rrethanë nuk duhet që doza fillestare të tejkalohet apo paralajmërimet në paketimin e produktit të injorohen. MOS E PËRDORNI PRODUKTIN PËR MË SHUMË SE 8 JAVË E NDJEKUR NGA NJË PUSHIM PREJ 4 JAVËSH. MOS TEJKALONI 3 KAPSULA NË ÇDO PERIUDHË 24 ORË. Mos e merrni 5 orë para gjumit.TË MBAHET LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKE.SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE. FAKTORË ALERGJIK:Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soj, vezë, kikirikë.

PAKETIMI:

90 tableta