Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
M.J.S Vitamin 60 caps

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

M.J.S Vitamin 60 caps

nga Supplement Albania

2.200 Lekë

M.J.S VITAMIN

PËRZIERJE SPORTIVE PËR LIGAMENTET

Dëshironi të merrni masë të stërmadhe ? Harrojeni atë pa Vitaminat dhe Mineralet!

Supplement Facts Per 100g Per Serving
2 Tablets
%RDA*
Carbohydrate 0g 0g
Fat 0g 0g
Vitamin A (Fish Liver Oil) 273224 IU 10000 IU
Vitamin C (Ascorbic Acid) 16393mg
Vitamin D3 (Fish Liver Oil) 10929 IU 400 IU
Vitamin E (d-Alpha Tocopherol Acetate) 5464 IU 200 IU
Vitamin B1 (Thiamine HCl) 1639mg 60mg
Vitamin B2 (Riboflavin) 1639mg 60mg
Vitamin B3-Niacin (Niacinamide) 1639mg 60mg
Vitamin B5- Pantothenic Acid (D-Calcium Pantothenate) 1639mg 60mg
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 546mg 20mg
Folic Acid 10929mcg 400 mcg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 4098mcg 150mcg
Biotin (Vitamin H) 5464mcg 200mcg
Calcium (as Calcium Carbonate) 2732mg 100mg
Magnesium (Magnesium Oxide) 1639mg 60mg
Iodine (Kelp) 6148mcg 225mcg
Iron 492mg 18mg
Selenium (as L-Selenomethionine) 1366mcg 50mcg
Zinc (as Zinc Oxide) 546mg 20mg
Copper (as Cupric Oxide) 54,6mg 2mg
Manganese (as Manganese Sulfate) 137mg 5mg
Supplement Facts Per 100g Per Serving
2 Tablets
Choline (Cholin Bitartrate) 1366mg 50mg
Inositol 273mg 10mg
Betaine HCl 820mg 30mg
Citrus Bioflavonoid (100% Fruit) 273mg 10mg
Gingko Biloba (100% leaf) 546mg 20mg
Cranberry extract (100% Fruit) 1093mg 40mg
Sport Blend 1366mg 50mg
Green Tea Extract (100% leaf) 273mg 10mg
Beta Alanine 273mg 10mg
Taurine 273mg 10mg
L-Carnitine fumarate 273mg 10mg
L-Glutamine 273mg 10mg
AminoGen Matrix 2732mg 100mg
L-Leucine 1366mg 50mg
L-Isoleucine 683mg 25mg
L-Valine 683mg 25mg
Joint Cushion Blend 929mg 34mg
MSM 273mg 10mg
Glucosamine Sulfate 273mg 10mg
Hyaluronic Acid (as Sodium Hyaluronat) 109mg 4mg
Chondroitin 273mg 10mg

M.J.S. ju mbush me vitaminat më të rëndësishme për të gjithë ditën!

Në ciklin e jetës të një atleti një nga gjërat më të rëndësishme është që të jetë në gjëndje të ushtrohet për një periudhë të qëndrueshme pa u lënduar apo pa u sëmurë.

Për të arritur këtë ju duhet një mbrojtje komplekse ndaj lëndimeve dhe një sistem imunitar stabël.

Tani ju mund të arrini këtë gjëndje të mbrojtjes me M.J.S. Vitamins:

  • Një kompleks premium multivitaminash me20 vitamina natyrale dhe minerale
  • SportBlend – kjo matricë ju jep energji natyrore dhe fuqi të pastër për të gjithë ditën.( Green Tea / Beta alanine / Taurine )
  • AminoGenMatrix : aminoacidi esencial më i rëndësishëm anabolik dhe anti-katabolik.
  • Joint Cushion Blend me Glucosamine dhe MSM: kompleks i përbashkët mbrojtjeje, kështu që ju do të shmangni dhimbjen dhe inflamacionin e muskujve dhe nyjeve që mund t’ju mbaj larg nga stërvitja intensive.

M.J.S. Vitamin është suplement i domosdoshëm për çdo atlet. Ai furnizon trupin tuaj me të gjithë përbërësit dhe elementët mikro dhe makro që një trup ka nevojë që të jetë i shëndetshëm si dhe ti bëj ballë stërvitjes të përditshme intensive! Kjo është veçanërisht e dobishme për atletët të cilët janë në dietë, punëtorët me aktivitet të rëndë fizik, dhe për të gjithë ata njerëz sistemi i të cilëve është vazhdimisht nën presion të lartë. M.J.S. Vitamin është një kombinim unik i të gjitha vitaminave dhe mineraleve dhe aminoacideve. Sport Blend dhe Joint Blend i japin trupit tuaj një mbrojtje të plotë çdo ditë dhe për çdo situatë. UDHËZIME:Si një supplement, merrni 2 tableta në ditë.KUJDES:Gratë Shtatzëna ose gjidhënese nuk duhet ta përdorin këtë produkt. Mos e përdorni nëse vula e sigurisë është e thyer ose mungon. Ruaje në një vend të freskët dhe të thatë. TË MBAHET LARG FËMIJËVE.SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE. FAKTORËT ALERGJIK:Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë.

PAKETIMI:

60 tableta