Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
L- Carnitin 60 caps

Suplemente shtesa Ushqimore / Për Dobësim

L- Carnitin 60 caps

nga Supplement Albania

3.000 Lekë

LA-Carnitine

1000 MG L-CARNITINE NË TABLETA

Ajo promovon transportin e duhur të energjisë në të gjithë trupin tuaj. L- carnitine një komponim amino- acidesh,i sintetizuar në mëlçi dhe veshka nga aminoacidet lysine dhe methiaine. L – Carnitine lehtëson transferimin e grupeve të acidit yndyror në membranën mitokondriale për prodhimin e energjisë celulare, e cila mbështet gjithashtu funksionimin e përgjithshëm të zemrës.Dëshironi të digjni dhjamin, ndëkohë që merrni energjinë që ju duhet? L – Carnitine ju ndihmon për të djegur yndyrën dhe njëkohësisht ta përdorni atë si një burim energjie.

Produkti ynë përmban dy forma të pastra të L-carnitine : tartrate dhe fumarate. Hulumtuesit konfirmojnë se L-carnitine rrit sasinë e yndyrës së djegur, sidomos gjatë aktivitetit fizik.

PËRBËRËSIT:L-Carnitine complex (L-Carnitine Tartrate, L-Carnitine Fumarate), Dicalcium phosphate, coating material (Hydroxypropyl-methylcellulose), Magnesium stearate, Stearic acid, colours (Sunset yellow, Titanium dioxide). UDHËZIME PËR PËRDORIM:Merrni 1 tabletë në ditë 30-60 minuta para trajnimit (rekomanduar me një proteine). KUJDES:TË MBAHET LARG FËMIJËVE. MOS E TEJKALONI DOZËN REKOMANDUAR. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdorensi si zëvendësue i një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruaje në një vend të freskët dhe të thatë.SPECIFIKIME:L-Carnitine L-Tartrate 1000mg/tablet

PAKETIMI:

60 tableta