Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krealka MAX

Suplemente shtesa Ushqimore / Amino Acide dhe Kreatin

Krealka MAX

nga Supplement Albania

2.500 Lekë

KREALKA MAX

KONCETRAT KREATINE

Supplement Facts Per 100g Per Serving
(4 caps)
% RDA*
Protein 0g 0g
Carbohydrate 0g 0g
Fat 0g 0g
Buffered Creatine Monohydrate 77088mg 3600mg
Green Tea Extract 2848mg 133mg
Black Tea Extract 2848mg 133mg
White Tea Extract 2848mg 133mg
Tea Effect Ingredients 6959mg 325mg +
Poliphenols 6146mg 287mg
Theaflavins 214mg 10mg
Caffeine 600mg 28mg

Krealka MAX – Kompleks për masën muskulare, Rritës i forcës dhe Energjisë!

Teknologjia e krealka Max vendos 4 gram kreatin dhe një matriks të avancuar për rritjen e volumit të qelizës në vetëm 4 kapsula duke lënë jashtë efektet anësore. Ajo ka përparësi se nuk shkakton mbushje, fryrje dhe diskomfort në stomak dhe porcioni i saj i vogël është 10 herë më i përthithshme se kreatina. Përbërja e Krealka Max shkon edhe një hap më tej duke çuar përzierje bimore në qelizën muskulore duke i bërë ato të fitojnë forcë, të rikuperohen shpejt në kohë, të kenë qëndrueshmëri të lartë duke çuar në fryrje të shtuar të muskujve, duke e bërë atë më efikase sidomos gjatë dietave. Falë përqëndrimit të saj Krealka Max ndihmon muskulin tuaj të arrijë një ngopje me kreatin nëpërmjet një doze më të vogël në krahasim me kreatinat e tjera dhe me një rezultat të menjëhershëm. Formula e saj me përthithje të menjëhershme e bën Krealka Max më të fuqishmen e KRE-ALKALINAVE në treg.

Fuqia unike e Krealka MAX bazohet në tre shtylla:

  1. SHTON RRITJEN E MASËS MUSKULARE
Kjo lloj kreatine e specializuar që është prodhuar në një nivel të lartë PH siguron një përthithje më të mirë dhe shpërndan një kreatinë më efektive në qelizat muskulare në krahasim me kreatinën monohydrate, Krealka MAX ruan strukturën molekulare të formës së qëndruseshme dhe nuk shndërrohet në kreatininë që është forma e papërthithshme dhe e papërdorshme nga organizmi. Kështu që më shumë kreatinë përthithet nga muskujt duke bërë që një dozë më e vogël te jëtë e mjaftueshme për efektet e dëshiruara.
  1. EFEKTE ENERGJIZUESE DHE TË QËNDRUESHME
Efektet termogjenike dhe antioksiduese të Çajit Jeshil ju japin energji gjatë ushtrimeve dhe gjatë gjithë ditës. Freskia dhe energjia afatgjatë e Çajit të Zi, që është gjithashtu një mbrojtës i mirë i sistemit digjestiv, është shumë i rëndësishëm për përthithjen ideale të kreatinës.

Efektet e Çajit të Bardhë që ka karakteristika të ulëta nitrike dhe nivele të larta të kaliumit, sigurojnë një funksion të mirë të muskujve.

  1. MBROJTJA
Shtimi i polifenoleve dhe theaflavineve japin një efekt bllokues të karbohidrateve për tu depozituar si yndyrë në qelizë, ul nivelin e kolesterolit, ndërsa kafeina siguron një freski mendore .

Krealka Max: Një Suplement Para-Stërvitor që Siguron Maksimizimin e Forcës dhe Furnizon me Energji dhe Fuqi.

UDHËZIME:

MOS E KALONI DOZËN DITORE TE REKOMANDUAR. PËRDORENI SIPAS REKOMANDIMIT. Si një suplement dietik merrni 4 kapsula me 4 dl ujë të ftohtë.

TË DHËNA PËR SPORTISTËT:

Sipas rregulloreve unike të organizatave të sporteve amator ose profesioniste (psh; WADA, NCAA, NFL, MLB, NBA, UIL etc.) rekomandohet që të konsultoheni me autoritetin e përshtatshëm përpara përdorimit të këtij apo të çdo lloj suplementi ushqimor.

SHËNIM:

Ju lutemi të mos e përdorni në kombinim me suplemente të tjera, barna apo ushqime që konsiderohen stimulant. Mund të ndodhi precipitim i produktit. Precipitimi mund të ndodhë gjatë transporitit. Hidratimi dhe lagështia mund të shkaktojnë grumbullime dhe dekolorim te produktit.

MBAJENI LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKE.

FAKTORËT ALERGJIK:

PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITHIN). Prodhohet në një objekte GMP që përdor qumësht, vezë, sojë dhe kikirik.