Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
HMBX 1000 MG HMB-CA PER SERVING

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

HMBX 1000 MG HMB-CA PER SERVING

nga Supplement Albania

2.500 Lekë

HMBX

1000 MG HMB-CA PER SERVING

Content per serving (4 tablets) 12 tablets
Monopotassium phosphate 2000 mg 6000 mg
HMB-Ca 1000 mg 3000 mg

ß -hidroksi ß – METHYLBUTYRATE

1000 mg HMB – CA për dozë

HMB, ose beta-hydroxy beta-acid methylbutyric, është një metabolit i aminoacidit leucine, që do të thotë se një pjesë e leucinës është metabolizuar në HMB të paktën një herë në trup.

Dozat standarde të përdorura në studimet kërkimore kanë qenë rreth 3 gram në ditë. Trupi i njeriut prodhon rreth 0,2-0,4 gram në ditë.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:Merrni 1 tabletë në ditë, 30-60 minuta para stërvitjes.FAKTORËT ALERGJIK:Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soj, vezë, kikirikë. PARALAJMËRIME:Ky produkt nuk ka për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurimin, ose parandalimin e ndonjë sëmundje. MOS TEJKALONI DOZËN E REKOMANDUAR! MBAJENI LARG FËMIJËVE. KONSULTOHUNI ME MJEKUN TUAJ PARA PËRDORIMIT.KUSHTET E RUAJTJES:Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit. Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 2 muaj.PËRBËRËSIT:Monopotassium phosphate, calcium ß-hydroxy ß-methylbutyrate monohydrate, bulking agent (microcrystalline cellulose), glazing agent (hydroxypropyl methyl cellulose), anti-caking agents (magnesium stearate, stearic acid), colour (tartrazine).Paketimi:90 tableta