Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
CLA 2000

Suplemente shtesa Ushqimore / Për Dobësim

CLA 2000

nga Supplement Albania

2.500 Lekë

CLA 2000

Conjugated Linoleic Acid

Content Per 100g Amount per serving
(4 softgel capsules)
%RI*
Per serving
Energy 706,6 kj/ 166,6 kcal 84,8 kj/ 20 kcal
Protein 3,3g 0,4g
Fat 16,6g 2000mg
of which saturated fatty acid 1,66g 200mg
of mono-unsaturated fatty acid 1,66g 200mg
of Poly-unsaturated fatty acid 13,3g 1600mg
Carbohydrate 0g 0g
of which sugars 0g 0g

CLA ( Conjugated Linoleic Acid ) 500 ml e lehtë për tu marrë,kapsula xhel të bëra në standardet më të larta të mundshme për të siguruar rezultatin më të mirë.

CLA gjendet kryesisht tek mishi dhe qumështi, ose mund të rrjedhin natyrshëm nga safflowers. CLA-ja e Superior 14 është nxjerrë 100% nga një burim vegan. CLA përdoret për të mbështetur humbjen yndyrës dhe në të njëjtën kohë ndihmon në tonifikimin e muskujve dhe shtimin e një mase muskulare të definuar. Kjo është një prej suplementeve më të njohura në botë që përdoret për humbje yndyrës, për shkak se CLA kontribuon në mirëmbajtjen e peshës ideale të trupit falë përmbajtjes së acideve komplekse yndyrore. Ky lloj i veçantë i acidit yndyror ka provuar efektivitetin e tij në minimizimin e kalorive dhe yndyrës të saturuar të cilat merren nga trupi. Për rezultate më të mira CLA duhet të merret së bashku me një dietë të shëndetshme dhe dhe një aktivitet të rregullt fizik.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:Merrni 4 kapsula në ditë me sasi të mjaftueshme të ujit apo pije të tjera.KUJDES:Të mbahet larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdorensi si zëvendësue i një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruaje në një vend të freskët dhe të thatë. PËRBËRËSIT:80 % vaj CLA, xhelatinë , glicerinë , uji.

Paketimi:

25 Kapsula Xhel