Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Calcium, Zinc, Magnesium 60 caps

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Calcium, Zinc, Magnesium 60 caps

nga Supplement Albania

1.200 Lekë

CALCIUM, ZINC MAGNESIUM

KONTRIBUON NË MIRËMBAJTJEN E MUSKUJEVE, KOCKAVE, DHËMBËVE

Minerale esenciale Superiore

NUTRITION FACTS:

Content per serving (3 tablets) %NRV*
Calcium 1000 mg
Phophorus 250 mg 35%
Magnesium 350 mg
Zinc 15 mg 150%
Copper 1 mg
Boron 0.1 mg
Silicon 20 mg
Glutamic acid HCl 100 mg

Me formulën e Superior 14-s ju jo vetëm që do të merrni 1000 mg kalcium për tabletë, por edhe minerale të rëndësishme të tjera si zink, magnez, bakër dhe boron.

Kalciumi , Magnezi , Zinku dhe Fosfori janë të nevojshëm për mirëmbajtjen dhe funksionimin normal të kockave. Zinku kontribuon në normalitetin e flokëve, thonjëve dhe të lëkurës. Kalciumi dhe Magnezi kontribuojnë në funksionin normal të muskujve, gjithashtu Bakri dhe Zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.*

* Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe EFSA autorizuar nga Komisionit Evropian.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:Merrni 3 tableta në ditë me një gotë ujë. KUSHTET E RUAJTJES:Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F). Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit. Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 6 muaj.

FAKTORËT AERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soj, vezë, kikirikë.

PARALAJMËRIME:Mos tejkaloni dozën e rekomanduar! Supplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.PËRBËRËSIT:

Calcium carbonate, dicalcium phosphate, bulking agents (microcrystalline cellulose, hydroxzpropyl methyl cellulose), magnesium oxide, glazing agent (hydroxypropyl methyl cellulose), glutamic acid HCl, anti-caking agents (magnesium stearate, stearic acid), silicon dioxide, zinc oxide, copper sulphate, boronic acid.

PAKETIMI:

60 tableta