Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vitamine C

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Vitamine C

nga Supplement Albania

1.500 Lekë

C1000 VITAMIN

MBRON SISTEMIN IMUNITAR

NUTRITION FACTS:

Content 1 tablets %NRV*
Vitamin C 1000 mg
Calcium 120 mg 15%
Citrus aurantium extract (40% bioflavonoids) 110 mg
Rose hips extract 50 mg

Superior seria vitaminave

Vitamina C, kalcium, rose hips dhe bioflavonoid

Vitamina C kontribon në funksionim normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina C kontribon në formimin e kolagjenit për funksionin normal të kockave, kërceve, dhëmbëve, mishrave dhe të lëkurës.*

* Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe EFSA autorizuar nga Komisioni Evropian .

UDHËZIME PËR PËRDORIM:Merrni 1 tabletë në ditë me një gotë ujë. KUSHTET E RUAJTJES:Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbajeni larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit. Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 6 muaj. FAKTORËT ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soj, vezë, kikirikë.

PARALAJMËRIME:Mos tejkaloni dozën e rekomanduar! Supplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. PËRBËRËSIT:

Ascorbic acid, calium carbonate, bulking agent (microcrystalline cellulose), Citrus aurantium extract (100% fruit) (30:1), Rosa canina extract (100% fruit) (10:1), glazing agent (hydroxypropyl methyl cellulose), anti-caking agents (magnesium stearate, stearic acid).

PAKETIMI:

100 tableta