Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
W.M.B AMINO 6300

Suplemente shtesa Ushqimore / Amino Acide dhe Kreatin

W.M.B AMINO 6300

nga Supplement Albania

4.000 Lekë

W.M.B AMINO 6300

350 tabs

Supplement Facts Per 100g Per Serving 10800mg (6 Tablets) % RDA*
Calories 1202kJ/287kcal 130kJ/31kcal
Protein 58,3g 6,3g
Carbohydrate 12g 1,3g
Sugars 0g 0g
Fat 0g 0g
Cholesterol <0,5g <0,1g
Amino Acids (as Whey, Milk, Beef) 58300mg 6300mg
Typical Amino Acid Profile per 100g per Serving
Alanine 2907mg 314mg
Arginine 1231mg 133mg
Aspartic Acid 6398mg 691mg
Cystein 1268mg 137mg
Glutamin Acid 10593mg 1144mg
Glycine 815mg 88mg
Histidin 991mg 107mg
Isoleucine 3731mg 403mg
Leucine 6176mg 667mg
Lysin 5593mg 604mg
Methionin 1278mg 138mg
Phenylalanin 1759mg 190mg
Prolin 3241mg 350mg
Serin 2685mg 290mg
Threonin 3898mg 421mg
Tryptophan 815mg 88mg
Tyrosin 1537mg 166mg
Valine 3444mg 372mg
Tyrosin 1537mg 166mg

SUPLEMENT PËR RRITJEN E MASËS MUSKULARE

Kombinimi i Aminoacideve Esenciale me Zinxhir të Degëzuar.

W.M.B Amino 6300 është një formulë githpërfshirës e spektrit të aminoacideve ku përfshihen të gjithë aminoacidet esenciale dhe ato me varg të degëzuar. Ajo përmban 1050 mg aminoacide të pastra për tabletë si L-Leucina, L-Isileucina dhe L-Valina. W.M.B AMINO 6300 është një formulë me një shkallë të pastër farmaceutike dhe e një cilësie të lartë, burim efiçent i proteinave të formuluara nga përzierja e Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate dhe Beef Protein Hydrolyze. W.M.B Amino 6300 ka efekt anabolik dhe antikatabolik , që është i rëndësishëm gjatë stërvitjes. Si rezultat i një eksperiene shumë vjeçare profesionale,W.M.B Amino 6300 është formula aminoacide më preçize në treg.

Amino acidet janë blloqet ndërtuese të proteinave. Vlefshmëria e proteinave është një element esencial në ndërtimin e muskujve, kur përdoren si pjesë e një diete me low-fat dhe gjatë një programi stërvitjeje. Aminoacidet gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në parandalimin e shpërbërjes së proteinave te muskulit, që ndihmon në rindërtimin e indit muskular pas një stërvitjeje intensive. Aminoacidet esenciale janë të pazëvendësueshme për të gjithë sportistët pasi ato nuk prodhohen nga vetë trupi por duhet të merren nëpërmjet dietave ushqimore. Aminoacidet me zinxir të degëzuar (BCAA) janë të domosdoshme pasi ato mbrojnë muskulin nga shpërbërja e proteinave gjatë një stërvitje intensive dhe të fuqishme.

W.M.B AMINO 6300 vjen në tableta të shijshme me shije portokalli. Kjo e bën më të lehtë për tu përdorur në krahasim me produktet e tjera aminoacide që mund te kenë shije dhe erë të pakëndëshme.

Ju do ta pëlqeni shumë shijen e këtij produkti.

UDHËZIME:

Si suplement dietik merrni 3 tableta midis vakteve dhe 3 tableta 45 minuta përpara dhe /ose pas stërvitjes.

PARALAJMËRIME:

MOS E TEJKALONI DOZËN DITORE TË REKOMANDUAR. Gratë shtatzëna dhe që ushqejnë fëmijë me gji nuk duhet të përdorin këtë produkt. Mos e përdorni nëse pulla e sigurisë mungon ose është e dëmtuar. Ruajeni në një vend të frekët dhe të thatë.

MBAJENI KËTË PRODUKT LARG FËMIJËVE.

SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

INFORMACION PER FAKTORET ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.