Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ali Pashë Tepelena  Dhe Fillesat e Nacionalizmit Shqiptar

Libra dhe CD / Libër Shqip

Ali Pashë Tepelena Dhe Fillesat e Nacionalizmit Shqiptar

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Fedhon Meksi

Ali Pashë Tepelena Dhe Fillesat e Nacionalizmit Shqiptar

Nr. i faqeve: 367
ISBN : 978-9928-178-56-5
Çmimi: 600 lekë

''Aliu u përpoq të ndërthurte në shtetin e tij disa elementë të rinj evropianë: barazi, drejtësi shoqërore dhe kushtetutë. Përveç se nacional-çlirimtar, plani i Aliut është edhe social. Ai godet feudalët e mëdhenj të kohës, koxhobashët, bejlerët e agallarët dhe mbron popullin nga padrejtësitë e tyre.''

Për më tepër ju ftojmë të blini librin online.