Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth
Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth Shega Air Taxi, destinacioni Theth

Shërbime / Shërbime Ajrore

Shega Air Taxi, destinacioni Theth

nga Shega Air

315.000 Lekë

Ju informojmë se Shega AIR, pjesë e Grupit Shega-Trans sha, që kryeson tregun shqiptar prej më shumë se 15-vitesh në fushën e transporteve dhe logjistikës, ju prezanton sot shërbimin e saj më të ri “Helicopter Taxi” & “Avion Charter”.

Agusta A109, është ndër helikopterët VIP më të shpejtë dhe më të sigurtë në botë, i cili ju bën të mundur të udhëtoni në kohën më të shpejtë, drejt destinacionit tuaj të biznesit ose turistik në Shqipëri dhe në shtetet fqinje.

Udhëtimi zgjat 90 minuta dhe në çmimi përfshihet mbëritja në destinacion, pritje deri në tre orë ( pa pagesë ) dhe kthimin në pikën e nisjes. Për çdo orë shtesë mbi orarin e pritjes kushton 50€.