Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch
Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda Sfungjer Profesionale - PurActive Soft touch

nga Albpastrim sh.p.k

155 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Sfungjer pastrimi me shtrese gomine

partner per pune të vështira, pastron disa lloje të sipërfaqeve për një rezultat me shkëlqim.

Madhesia: 15x7

Paketim x 10 cop