Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sfungjer provesional abraziv

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Sfungjer provesional abraziv

nga Albpastrim sh.p.k

155 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Sfungjer Pastrimi me shkalle ferkimi shume te larte.

Veshja e zeze eshte shume gerryese ndaj eshte ideale per siperfaqe teveshtira pastrimi.

Madhesia: 15 x 7 cm

Pako = 10 Cp