Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda - Sfungjer pastrimi

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda - Sfungjer pastrimi

nga Albpastrim sh.p.k

495 Lekë

Sfungjer per pastrimin e siperfaqeve te medha

Shumë sfunxhera duken njësoj në pjesën e jashtme, por në qoftë se ju zgjidhni VILEDA, ju do të shpejt të vëreni dallimin kur është fjala për të dy cilësite dhe rezultatin përfundimtar.

Madhesia : 30 x 25 cm