Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe
Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda Profesionale- Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe

nga Albpastrim sh.p.k

4.290 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kornize prej gome per vendosjen e pecetave njeperdorimshe

Kornizë prej gome leksibël zhvilluar për të plotësuar gamën e llojeve te pëlhurave per largimin e pluhurave dhe papastertive.

Perberia e saj e qëndrueshme gome siguron nje kontakt maksimal me sipërfaqen qe trajton.

Dizajni i fortë dhe fleksibil mundëson qe kjo kornizë të lëvize pa probleme edhe mbi dysheme jo te sheshta.