Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Mope nje perdorimshe per parket Vileda Mope nje perdorimshe per parket
Vileda Mope nje perdorimshe per parket Vileda Mope nje perdorimshe per parket

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda Mope nje perdorimshe per parket

nga Albpastrim sh.p.k

1.650 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Pecete Profesionale per largimin e pluhurave

Kjo pecete mikrofiber zvogëlon frekuencën e shpeshte te pastrimit duke te te larguar nga zakoni klasik i pastrimit ne te lagur te parketit apo siperfaqeve te shkellqyeshme.

Avantazhet janë të shumta:

Me shpejtësi të lartë - vetë procesi është jashtëzakonisht i shpejtë!

Higjiena - Mopa nje perdorimshe mund të ndihmojë per të shmangur rrezikun e kontaminimit të mundshëm kryq si dhe ka një rrezik të reduktuar të rritjes bakteriale.

Kursen Detergjend - kimikatet shtesë nuk janë të nevojshme si pjesë e procesit të pastrimit.

E Lehtë për t'u përdorur - mopat janë shumë të lehta dhe të gatshëm për t'u përdorur menjëherë.

1 Pako = 50 Cope