Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Telescopic handle quattro - Shkop me zgjatim Vileda Telescopic handle quattro - Shkop me zgjatim
Vileda Telescopic handle quattro - Shkop me zgjatim Vileda Telescopic handle quattro - Shkop me zgjatim

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda Telescopic handle quattro - Shkop me zgjatim

nga Albpastrim sh.p.k

2.640 Lekë

Shkopi teleskopik i VILEDA Professional's eshte zhvilluar me ergonomi të lartë, performancë dhe perdorimin e lehtë!

Një dëshmi e mirë e suksesit është se gama e gjere e produkteve duke i dhënë nje dizajn të shkëlqyer !

Telescopic handle, "colour coded " - Shkop me zgjatues dhe kodifikim ngjyrash

Gjatesi : 100 - 180 cm