Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit
Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit

Çdogjë për Shtëpi / Artikuj Shtëpiakë

Vileda Kove pastrimi - UltraSpeed Mini Starter Kit

nga Albpastrim sh.p.k

4.100 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

I vogël në madhësi, i mëdh në performancë!

UltraSpeed Mini është krijuar posaçërisht për zona pastrimi të vogla (10 - 30 m²). Nje kove kompakte10 L dhe leckë sheshtë e bën atë ideal per apartamente,zyra, kafene, pika shitje të vogla dhe restorante, si dhe zonat e pritjes.

UltraSpeed Mini është një sistem i vogël dhe kompakt, perfomance dhe higjienike te larte.

I lehte ne perdorim dhe shumefunksional!