Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash
Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Vileda Mircaclean Sfungjer pastrues njollash

nga Albpastrim sh.p.k

1.540 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mircaclean Sfungjer pastrues njollasj

Numri 1 per zgjidhjen e problemeve!

Perdoret pa detergjend

Efikas, ekologjikisht miqësor pastron pa përdorimin e detergjenteve apo kimikateve - përdoreni sfungjerin vetem me ujë.

Sfungjer VILEDA Miraclean heq njollat e vazhdueshme dhe shenjat (p.sh.gjurmet thembrave, gjurmet e bojes, apo shenjuesit e tabelave) nga laminate, plastikë, qeramikë, sipërfaqe të lyera, sipërfaqeve te llakuara, mermer, dru, granit, krom, inox etj: -

Në zyrë,- mund ta perdorni ne ekranet e kompjuterit, telefonat, fakse , PC, mobilje, muret dhe dyert në të gjitha llojet e materialit, dysheme laminat, parkete & linoleums.

Në kuzhina, gjen përdorin në - njollat e veshtira sipërfaqet veçanërisht qeramike, pllaka muri, njollat e thelluara në brendësi të frigoriferëve, Mixers, blenders, makineri kafeje, sipërfaqet e punës dhe sendeve të bardha të tilla si frigoriferë, larëse enësh, lavatriçe etj

Në tualete - sherben për të hequr çmërsin dhe pastrimin e pasqyrave, çezmat etj

...Lista është e pafund!

Gjithmonë perpara se te perdoret Sfungjeri Miraclean njomet, kurrë nuk përdoret ne te thatë. Shpëlaje pas përdorimit, dhe shtrydheni lehtë. Mos e lini ne vende te ngrohta ose afer paisjeve elektike se ka gjasa te veteshkrihet.

Gjithmonë të provohet ne një zonë që s'bie në sy dhe të pastrohet para se të përdoret!

Pako x 12 cop

Ngjyra e bardhë

Pa aromë

Pesha 25gm