Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro
Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Vileda Pecete pastrimi - Nanotech Micro

nga Albpastrim sh.p.k

490 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Nanotech është një leckë microfiber tejet higjienike me perberje argjendi për luftimin e mikrobeve.

Nanotech Micro

Grimca te vogla-argjendi janë të ngulitura në microfiber pafund (teknologji e certifikuar)

Largon bakteret kur pastrohen sipërfaqet 99,93% (Certified nga BMA dhe Microsearch Labs, Ltd)

Nuk lejon rritjen e baktereve në më shumë se 24hrs

Mund të ruhen në kushte me lagështi

Ngjyra koduar për të parandaluar kontaminimin e kryqëzuar

"Color coding" ndihmon për të dalluar piceten mes detyrave dhe zonave te pastrimit . Kjo lehtëson pa probleme diferencimin dhe maksimizon sigurinë në zbatimin e një sistemi të qëndrueshëm të higjienës për të shmangur kontaminimin.

Blu - pastrimi i përgjithshëm

E Kuqe - rrezik të lartë

Jeshile - specialitet

Verdhë - rrezik të ulët

VILEDA Professional Nanotech është një pecete me cilesi te larte dhe higjene maksimale

Cikel Larje: 500 larje me 60 Grade

5 cop / pako,