Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vileda SprayPro - Pastrimin e shtepise e bejme me lehte! Vileda SprayPro - Pastrimin e shtepise e bejme me lehte!
Vileda SprayPro - Pastrimin e shtepise e bejme me lehte! Vileda SprayPro - Pastrimin e shtepise e bejme me lehte!

Elektronikë / Aparatura Profesionale

Vileda SprayPro - Pastrimin e shtepise e bejme me lehte!

nga Albpastrim sh.p.k

5.940 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Projektuar për të punuar me VILEDA Profesionale ajo lehtëson dhe përshtatet me nevojat tuaja, pavarësisht nga pastrimi ose kushtet në terren.

Ajo është aq e lehtë për t'u përdorur se ajo nuk kërkon trajnim. Thjesht shtoni uje me detergjend , mbyllni kapakun dhe ju jeni gati për të pastruar. Për të shtuar më shumë ujë në dysheme vetëm tërheq këmbëzën dhe vazhdo pastrimin. Kjo thjeshtësi e bën atë ideal ne përdorim nga pastrues profesionale dhe gjysmë-profesional.

SprayPro është një njësi më vete kështu që nuk ka nevojë për shtupa te tjera apo kova të rënda me ujë.